Professionals

De visuele identiteit van uw bedrijf was nog nooit zo belangrijk als nu. Zet je zaak, je product of je mensen extra in de kijker d.m.v. een fotoreportage.

Verover met deze geweldige beelden het www en de sociale media en wees zo uw concurrentie een stapje voor.

Mijn diensten

Als freelance fotograaf sta ik open voor diverse opdrachten. Bekijk hieronder een ruim overzicht van alle types fotografie waar ik mijn tanden in wil zetten.
Heeft u nog een speciaal project dat nog niet op mijn website staat, aarzel niet, ik sta altijd klaar voor nieuwe uitdagingen!
Vraag gerust meer info via mail of telefoon.

Tot binnenkort?

Professionals_001.jpg

PROFESSIONALS


Bedrijfsreportage_001.jpg

BEDRIJFSREPORTAGES

Jullie bedrijf draait op volle toeren, maar jullie willen meer? Stel het bedrijf en haar werknemers voor d.m.v. een fotoreportage. Ik leg jullie gebouwen, machines & werknemers vast op de gevoelige plaat. Handig om jullie verhaal visueel weer te geven in drukwerk of op de website.

Productfotografie_001.jpg

PRODUCTFOTOGRAFIE

Jullie geweldige producten worden door vriend en vijand gesmaakt, maar dat is nog niet genoeg? Laat er dan unieke foto’s van maken voor jullie website, folders, social media,…
Jullie product verdient het om in de kijker gezet te worden!

Headshots_001.jpg

HEADSHOTS

Wat is een bedrijf zonder de mensen die zich er elke dag voor inzetten? Als eenmanszaak weet ik dat als geen ander. Ben je fier op al je werknemers, wil je klanten laten weten met wie ze dagelijks contact hebben? Dan is een reeks headshots dé oplossing.


Interesse in een fotoreportage? Neem dan zeker contact op. Dan kijken we samen hoe we dit aanpakken. Er zijn geen vaste werkwijzen verplicht nummertjes. Jullie keuze!
Nog niet overtuigd en willen jullie eerst nog wat meer voorbeelden bekijken? Neem dan gerust een kijkje op mijn instagramaccount en hou ook er zeker de stories in de gaten. Ik probeer op regelmatige basis nieuw materiaal online te gooien.