People

Jullie liefde voor elkaar, mijn liefde en passie fotografie komen hier samen.
Samen en met een gezonde dosis ‘goesting’ trekken we op pad voor een leuke, spontane fotoshoot. Stralen van geluk, gieren van het lachen of gewoon geborgenheid bij elkaar, ik wil het allemaal vastleggen.

Bekijk hieronder enkele verschillende mogelijkheden met de daarbij horende prijzen voor jullie fotoshoot.

Mijn diensten

Als freelance fotograaf sta ik open voor diverse opdrachten. Bekijk hieronder een ruim overzicht van alle types fotografie waar ik mijn tanden in wil zetten.
Heeft u nog een speciaal project dat nog niet op mijn website staat, aarzel niet, ik sta altijd klaar voor nieuwe uitdagingen!
Vraag gerust meer info via mail of telefoon.

Tot binnenkort?

People Fotografie

P E O P L E


Web_Zwangerschap_001.jpg

ZWANGERSCHAP

Verwachten jullie een klein wondertje in jullie leven? Leg dit unieke moment dan samen met mij vast op foto, zo kunnen jullie hier achteraf nog samen van nagenieten.


Web_Familie_001.jpg

FAMILIE

Ben je het beu om steeds te ontbreken op familiefoto’s… omdat jij deze steeds moet maken? Geef me dan vlug een seintje en ik zorg ervoor dat jullie gezinnetje in al zijn glorie op foto staat.

Web_Newborn_001.jpg

NEWBORN

Is het kleine wondertje klaar om alle harten in jullie omgeving te veroveren? Help hem of haar dan gerust door er samen met mij een superschattige fotoshoot van te maken!


Web_Liefde_001.jpg

VERLIEFD/VERLOOFD

Jullie zijn stapelverliefd en willen dit aan de wereld laten zien? Jullie plannen stiekem een ‘save-the-date’ met prachtige foto’s? Dan is deze shoot iets voor jullie (ik kan wel een geheimpje bewaren).

DayInTheLife_001.jpg

DAY-IN-THE-LIFE

Klinkt studiofotografie jullie ook zo geforceerd in de oren? Perfect! Ik kom jullie graag thuis, in jullie vertrouwde omgeving fotograferen met een geweldig persoonlijke reportage als resultaat.


Web_Huwelijk_001.jpg

HUWELIJKEN

Jullie liefde voor elkaar, mijn liefde voor fotografie… een match-made-in-heaven! Zoeken jullie een ongedwongen fotograaf, die deze dag ongemerkt vastlegt? I’m your m… ehm, photographer!


Zin in een fotoshoot? Neem dan zeker contact op. Dan kijken we samen hoe we dit aanpakken. Er zijn geen vaste werkwijzen verplicht nummertjes. Jullie kiezen!
Nog niet overtuigd en willen jullie eerst nog wat meer voorbeelden bekijken? Neem dan gerust een kijkje op mijn instagramaccount en hou ook er zeker de stories in de gaten. Ik probeer op regelmatige basis nieuw materiaal online te gooien.