Interieur + Architectuur

De visuele identiteit van uw bedrijf was nog nooit zo belangrijk als nu. Zet je zaak, je product of je mensen extra in de kijker d.m.v. een fotoreportage.

Verover met deze geweldige beelden het www en de sociale media en wees zo uw concurrentie een stapje voor.

Mijn diensten

Als freelance fotograaf sta ik open voor diverse opdrachten. Bekijk hieronder een ruim overzicht van alle types fotografie waar ik mijn tanden in wil zetten.
Heeft u nog een speciaal project dat nog niet op mijn website staat, aarzel niet, ik sta altijd klaar voor nieuwe uitdagingen!
Vraag gerust meer info via mail of telefoon.

Tot binnenkort?

Interieurfoto_001.jpg

INTERIEUR/
ARCHITECTUUR


Interieurfotografie_001.jpg

INTERIEURFOTOGRAFIE

Je maakt de mooiste ontwerpen voor klanten, maar deze zien nooit het licht? Ik maak voor jullie professionele foto’s van jullie realisatie zodat jullie deze kunnen delen met de wereld! Zowel mooie overzichten als de focus op gebruikte materialen zullen in mijn reeks terug te vinden zijn.


 
 
Architectuur_001.jpg

ARCHITECTUUR

Mooi vanbuiten, maar er nog niet bij stilgestaan dat hét nog mooier kan zijn op foto? Ik maak met de grootste zorg foto’s van jullie project op het beste tijdstip van de dag en met het mooiste licht. Zo krijgt krijgt jullie architecturale parel namelijk wat het verdient: aandacht voor detail!


Projectontwikkelaar_001.jpg

PROJECTONTWIKKELING

Diverse studies zijn gemaakt, bouwaanvragen zijn goedgekeurd, de eerste steen werd gelegd? Hét moment om de omgeving rond jullie project vast te leggen om zo mogelijke kopers onder te dompelen in de buurt. Ook een fotografische opvolging van de bouwwerken behoort tot de mogelijkheden.

VASTGOEDFOTOGRAFIE

Jullie helpen klanten met de verkoop van hun vastgoed? Professioneel fotomateriaal kan hier een gigantische hulp bij zijn. Ik maak voor jullie mooie overzichtsfoto’s, maar richt me ook op fijne details zodat prospecten goed voorbereid aan hun eventuele bezoek kunnen beginnen.Interesse in een fotoshoot? Neem dan zeker contact op. Dan kijken we samen hoe we dit aanpakken. Er zijn geen vaste werkwijzen verplicht nummertjes. Jullie keuze!
Nog niet overtuigd en willen jullie eerst nog wat meer voorbeelden bekijken? Neem dan gerust een kijkje op mijn instagramaccount en hou ook er zeker de stories in de gaten. Ik probeer op regelmatige basis nieuw materiaal online te gooien.